Si mendon Giorgia Meloni?

Në korrik të vitit 1992, një nxënëse 15-vjeçare i ra ziles në degën e saj lokale të “Frontit Rinor”, një lëvizje studentore e ekstremit të djathtë në Romë, dhe kërkoi që ta lejonin të hynte. Grupi i përbërë tërësisht prej meshkujsh radikalëve e takoi atë me habi, ndërsa ajo paraqiti kërkesën e saj për t’u … Vazhdoni me leximin e Si mendon Giorgia Meloni?