Si iu përgjigj Engjëll Agaçi emisionit ‘Report’ dhe pse nuk u publikuan në dokumentar fjalët e tij?

Emisioni ‘Report’, i transmetuar të dielën e 21 prillit në kanalin publik italian Rai 3 ka ngjallur diskutime të shumta, përfshi edhe replika në distancë, për shkak të tematikës së trajtuar, ku pretendohet përfshirje e zyrtarëve të lartë shqiptarë në vepra korruptive dhe kapje e shtetit nga mafia. Lidhur me këto, emri më i përfolur … Vazhdoni me leximin e Si iu përgjigj Engjëll Agaçi emisionit ‘Report’ dhe pse nuk u publikuan në dokumentar fjalët e tij?