Shqipëria “rrezikohet” nga inflacioni në rritje

Rreziqet për inflacionin janë rritur në prani të tensioneve të reja gjeopolitike. Kështu bëhet me dije në raportin e fundit të Bankës së Shqipërisë, ku ravijëzohet se pavarësisht që ekonomia e vendit është në trend rritës, pasiguritë për të ardhmen janë në rritje, si dhe rreziqet ndaj inflacionit janë shtuar. Në veçanti, “presionet e reja … Vazhdoni me leximin e Shqipëria “rrezikohet” nga inflacioni në rritje