Shqipëria i dhuron botës debatin më të gjerë ndërkombëtar mbi luftën në Ukrainë

Një sesion i jashtëzakonshëm maratonë – ende i papërfunduar dhe i shtyrë për pasditen e 21 shtatorit – ishte ai që Shqipëria i dhuroi të gjithë botës, duke lejuar zhvillimin e debatit më të gjerë ndërkombëtar lidhur me luftën në Ukrainë, që prej kur kjo e fundit ka filluar me agresionin rus më 24 shkurt … Vazhdoni me leximin e Shqipëria i dhuron botës debatin më të gjerë ndërkombëtar mbi luftën në Ukrainë