Shifra rekord për numrin e fluturimeve dhe të pasagjerëve, tregon INSTAT

Në tre muajt e parë të këtij viti transporti i pasagjerëve përmes rrugës ajrore ka shënuar rritje rekord. Kjo të paktën sipas të dhënave të fundit të publikuar nga Instituti i Statistikave (INSTAT). Kështu INSTAT thotë se numri i pasagjerëve që kanë udhëtuar me linja ajrore në tremujorin e parë shënon 1 milion e 909 … Vazhdoni me leximin e Shifra rekord për numrin e fluturimeve dhe të pasagjerëve, tregon INSTAT