Seanca ndaj Krivaqës dhe Sejdiut mbyllet për publikun

Në seancë të mbyllur për publikun është duke dëshmuar Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu, të cilët janë të dënuar nga shkalla e parë për vrasjen e Marigona Osmanit. Sipas gjyqtarit, Xhevdet Abazi, për shkak të veprës penale “Dhunim”, kjo seancë duhet të mbyllet për publikun, ndërsa mediat janë lejuar vetëm të marrin pamje. Më 4 … Vazhdoni me leximin e Seanca ndaj Krivaqës dhe Sejdiut mbyllet për publikun