Shqipëria

Së shpejti në Albanian Post publikohen detajet e zbulimit të naftës në Shpirag


Zbulimi ndoshta më i madh energjetik në historinë moderne të Shqipërisë janë puset e naftës në Shpirag.

Albanian Post ka siguruar përmes burimeve, detaje ekskluzive nga vendburimi që pritet ta kthejë vendin tonë në një qendër të vërtetë energjetike jo vetëm në rajon por edhe në Evropë.

Nga vendndodhja e tyre deri te sasia që mund të nxjerrë në treg kompania shumëkombëshe “SHELL”.

Të gjitha këto përmes rrëfimit të njërit prej zyrtarëve të përfshirë direkt në projektimin e shpimeve në këtë zonë para viteve 1990.

Si ndihmuan profesionistët e kohës së monizmit, pikërish SHELL-in që të konkretizonte këtë realitet të ri ekonomik dhe energjetik për vendin.

 

 

 

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore