Sam Bankman-Fried u kërkon falje ish-punonjësve të FTX për kolapsin

Ish-punonjësve të FTX, Sam Bankman-Fried u ka thënë se huamarrja e tepërt nga firma e tij tregtare Alameda Research ishte përgjegjëse për kolapsin. Ai ka këmbëngulur se nuk ishte në dijeni të pozicioneve të marzhit të marrë nga tregtarët dhe ka kërkuar falje për këtë. Themeluesi i FTX u ka shkruar ish-punonjësve se nuk e … Vazhdoni me leximin e Sam Bankman-Fried u kërkon falje ish-punonjësve të FTX për kolapsin