Rritja e çmimeve të energjisë elektrike “s’është e rastësishme, por e qëllimshme”

“Me ndryshime të mëdha të çmimeve të energjisë elektrike në muajin dhjetor u ballafaqova edhe unë”, thotë ish ministri i Financave, Haki Shatri. Shatri është një nga mijëra qytetarë të Kosovës që zemërimin për rritjen shumëfishore dhe të papartishme të faturave të rrymës e kanë bërë publik në rrjetet sociale. Nga kompania përgjegjëse KESCO u … Vazhdoni me leximin e Rritja e çmimeve të energjisë elektrike “s’është e rastësishme, por e qëllimshme”