Rreth 20 media u sulmuan gjatë tensioneve në Veri – Pse policia s’po angazhohet në mbrojtjen e gazetarëve?

“Aspak e lehtë” dhe “aspak e zakonshme”. Këto janë vetëm dy fjalitë me të cilat Anduena Bajqinofci, e nis rrëfimin e saj për raportimin nga Veriu gjatë  ditëve të fundit. Kjo situatë e krijuar kërkoi angazhim pa ndonjë orar të caktuar për gazetarët. Edhe pse nga çasti në çast mund të sulmoheshin, duke vënë në … Vazhdoni me leximin e Rreth 20 media u sulmuan gjatë tensioneve në Veri – Pse policia s’po angazhohet në mbrojtjen e gazetarëve?