Rrëfimet e babait dhe vëllait të Liridonës: Dyshojmë se vrasja e saj u bë për t’ia marrë paratë e sigurimit në Suedi

Dy ditë pas vrasjes, dhe vetëm një ditë pasi që u kuptua se si ka ndodhur ngjarja, familjarët e Liridona Ademajt – vrasjen e të cilës dyshohet se e organizoi burri i saj, Naim Murseli – kanë rrëfyer për ditën kritike, dhe për dyshimet e tyre se pse u vra ajo. Cilat janë motivet që … Vazhdoni me leximin e Rrëfimet e babait dhe vëllait të Liridonës: Dyshojmë se vrasja e saj u bë për t’ia marrë paratë e sigurimit në Suedi