• Regjistrimi në gjendje civile, lehtësohen procedurat për shtetasit e huaj

    Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile ka nisur në muajin mars 2021, procesin e importimit automatik të shtetasve të huaj me leje qëndrimi të rregullt në Shqipëri, nga Regjistri Elektronik i shtetasve të huaj, në Regjistrin Kombëtar të Gjendjes Civile (RKGJC). Në një prononcim për Albanian Post, drejtori i Administrimit të Regjistrave dhe Kontrollit të [...

Të fundit nga Politikë

  • ORCA denoncon profesorët Ardian Kastrati dhe Bujar Dugolli për plagjiaturë

  • Etna vijon spektaklin magmatik

  • “Dashuria ime, s’duhet të jetë problemi yt”

  • PD analizë 25 prillit – miraton ndryshimin e Statutit

  • Më shumë