Rama kundërshton Sekretarin e Përgjithshëm të OKB-së

Një pyetje është shtruar nga kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama. Beogradi dhe Prishtina?! Një gabim serioz apo një lapsus? Pyetja drejtuar Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së, i cili kështu e ka cilësuar marrëveshjen e arritur mes Kosovës dhe Serbisë. “Emri zyrtar i saj është ‘Marrëveshja për rrugën drejt normalizimit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë’ dhe do … Vazhdoni me leximin e Rama kundërshton Sekretarin e Përgjithshëm të OKB-së