Radojiçiç nga INTERPOL-i po akuzohet për terrorizëm e pastrim të parave

Kryeterroristi serb, Milan Radojiçiç, i cili mori përgjegjësinë për organizimin e sulmit terrorist të 24 shtatorit në Banjë të Zveçanit, po akuzohet për tri vepra penale atë për “veprim i rëndë kundër rendit kushtetues apo sigurisë së Kosovës”, “kryerja e veprës terroriste” dhe “pastrim të parave” nga organizata ndërkombëtare, INTERPOL, e cila lëshoi edhe urdhërarrest … Vazhdoni me leximin e Radojiçiç nga INTERPOL-i po akuzohet për terrorizëm e pastrim të parave