Qytetarët qindra ankesa, Qeveria asnjë përgjigje – A do ta ndryshojë kush ligjin që çoi në qiell çmimin e tatimit në pronë?

Hajriz Saraçi jeton në Prishtinë, në të njëjtën shtëpi që ka jetuar edhe para 2 vjetësh. Asgjë s’ka ndryshuar, përveç shifrës që duhet ta paguajë si tatim për të – dyfish më e lartë se më parë. Kjo për arsye se me ligjin e ri, takimi rritet dhe gjithashtu paguhet takim edhe për tokën që … Vazhdoni me leximin e Qytetarët qindra ankesa, Qeveria asnjë përgjigje – A do ta ndryshojë kush ligjin që çoi në qiell çmimin e tatimit në pronë?