Qeveria shqiptare mohon lidhjet me ish-drejtorin e kundërzbulimit të FBI-së

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama mohoi lidhjet e mundshme mes tij (qeverisë shqiptare) dhe ish-drejtorit të kundërzbulimit të FBI-së, Charles McGonigal. Ky i fundit, përfundoi në radarët e prokurorëve federalë për lidhjet e tij me Rusinë dhe qeveri të tjera të huaja. Mes tyre renditeshin Bosnjë dhe Hercegovina, Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi. “Çështja … Vazhdoni me leximin e Qeveria shqiptare mohon lidhjet me ish-drejtorin e kundërzbulimit të FBI-së