Qatargate, protagonistët e valixheve me para dhe këshilltari misterioz

Toke këtu. Kur nënkomiteti për të drejtat e njeriut (Komisionin e Drejtësisë) miratoi hyrjen e lirë të qytetarëve të Katarit në Evropë, Francesco Giorgi, (bashkëshorti i Eva Kailit) përplasi duart me mikun e tij, Mamedov Eldar, në shenjë kënaqësie reciproke. Gjithçka kishte shkuar mirë. Të dy të pranishëm në sallën e gjyqit, për të ndjekur … Vazhdoni me leximin e Qatargate, protagonistët e valixheve me para dhe këshilltari misterioz