Punëtorët apo bizneset, kush ia sheh hajrin “superpunës”?

Nëse i keni 18 vjet dhe nuk jeni punësuar akoma, asnjëherë, Qeveria e Kosovës ka menduar për ju. Përmes platformës online “superpuna”, të gjithë punëkërkuesit të cilët nuk kanë pasur kontratë pune paraprake dhe këtë e bëjnë për herë të parë, përmes platformës, Qeveria do të subvencionojë 264 euro rrogë për 6 muajt e parë … Vazhdoni me leximin e Punëtorët apo bizneset, kush ia sheh hajrin “superpunës”?