Publikohet draft-statuti “evropian” me të cilin është pajtuar qeveria, është pothuajse identik me statutin e propozuar nga Edi Rama

Draft-statuti i Asociacionit të Komunave me Shumicë Serbe, që është publikuar nga Ish-inspektori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (AKI), Burim Ramadani, e i cili, sipas tij, është ai zyrtari që Kosova e ka pranuar, do të përmbajë 45 nene dhe do të ndahet në shtatë kapituj. Ky draft është në mbi 90 për qind … Vazhdoni me leximin e Publikohet draft-statuti “evropian” me të cilin është pajtuar qeveria, është pothuajse identik me statutin e propozuar nga Edi Rama