Pothuajse 10 mijë persona u larguan nga Sudani në Republikën e Afrikës Qendrore

Gati 9 mijë e 700 njerëz kanë kaluar kufirin në Republikën e Afrikës Qendrore nga Sudani fqinj, ku luftimet midis ushtrisë dhe formacioneve paraushtarake kanë vazhduar për tre javë, njoftoi Zyra e Kombeve të Bashkuara për Ndihmën Humanitare në Republikën e Afrikës Qendrore. Midis këtyre njerëzve janë të paktën 3 mijë e 460 të kthyer … Vazhdoni me leximin e Pothuajse 10 mijë persona u larguan nga Sudani në Republikën e Afrikës Qendrore