Teknologji

Plani i T-Mobile drejt rrjetit 5G


Kompania e telekomunikacionit, T-Mobile, ka njoftuar planin e ri mujor të telefonit Magenta Max i cili është krijuar për epokën e rrjetit 5G.

The Verge, faqe kushtuar të rejave teknologjike, T-Mobile pretendon se Magenta Max është plani i parë dhe i vetëm i smartphone-ëve 5G që mund të ngadalësohet në të dhënat që përdoren.

“T-Mobile ka ndezur rrjetin 5G me kapacitetin më të lartë të disponueshëm, një rrjet kaq i fuqishëm sa mund të fillojë të lëshojë fuqinë e 5G-së për të ofruar të dhëna premium të pakufizuara”, ka treguar kompania.

Pritet që Magenta Max të transmetojë video të pakufizuara 4K UHD krahasuar me kufirin DVD të cilësisë që vjen me shumë plane të pakufizuara.

Ky version i ri zëvendëson planin e mëparshëm Magenta Plus. Ai do të jetë në dispozicion që prej datës 24 të muajit shkurt.

“Përfshin 40 GB të dhëna lidhjeje me shpejtësi të lartë, plus përfitimet e zakonshme të T-Mobile si WiFi falas, mbulim të gjerë ndërkombëtar dhe mbrojtje nga Scam Shield”, shkruan The Verge.

T-Mobile, përpos planeve me Magenta Max-in, po kryen disa ndryshime edhe në planin kryesor të Magenta-s. Klientët do të munden të marrin më shumë të dhëna lidhjeje me shpejtësi të lartë.

Albanianpost.com


Lajmet kryesore