• Përfundojnë protestat në Zveçan dhe Zubin Potok

    Protestat e grupeve të serbëve lokalë në Zubin-Potok dhe Zveçan kanë përfunduar për të martën 30 majit. Ndërsa në Leposaviq është raportuar se po vazhdohet të protestohet, por që aktualisht nuk ka protesta të dhunshme në këtë komunë. Të martën e 30 majit, është raportuar për një numër më të vogël të protestuesve kundër kryetarëve […]...

Të fundit nga Politikë