Paga minimale shkon në 40 mijë lekë në prill

Do të jetë një rritje e menjëhershme prej 6 mijë lekësh ajo për pagën minimale në Shqipëri, e cila prej datës 1 prill 2023, do të bëhet 40 mijë lekë, nga 34 mijë që është aktualisht. Kështu ka bërë me dije ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, gjatë një konference për shtyp të dhënë … Vazhdoni me leximin e Paga minimale shkon në 40 mijë lekë në prill