Opozita kërkon themelimin e Komisionit Hetimor për librat, Nagavci e mbështetë idenë e tyre

Opozita e Kuvendit të Kosovës, është duke kërkuar nga pushteti – Lëvizja Vetëvendosje, themelimin e Komisionit Hetimor Parlamentar për procesin e subvencionimit të blerjes së teksteve shkollore dhe mjeteve mësimore për nxënësit e nivelit të arsimit fillor dhe arsimit të mesëm të ulët për vitin shkollor 2023/2024. Para deputetëve kërkesën e ka paraqitur fillimisht deputetja … Vazhdoni me leximin e Opozita kërkon themelimin e Komisionit Hetimor për librat, Nagavci e mbështetë idenë e tyre