Opinion

Shkëlzen Maliqi

Kryetar i Bordit Redaktorial të Albanian Post

  • Shkëlzen Maliqi

    Anamneza shteruese e nacionalizimit serb

    [Parathënie e librit të sapobotuar: Skender Latifi, Ashtu ka qenë: Bisedë me Latinka Peroviq, historiane, politikane dhe intelektuale serbe, Qendra Mu...
    20min