Nuk kalon projektligji për Trustin, Vetëvendosje ishte kundër

Nisma ligjore e iniciuar nga 21 mijë nënshkrime të qytetarëve të Kosovës për t’u mundësuar tërheqja e 30 për qind të parave nga trusti pensional ka takuar refuzimin e deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje dhe nuk ka arritur të kalojë në lexim të parë. Nga 97 deputetë që votuan për “Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e … Vazhdoni me leximin e Nuk kalon projektligji për Trustin, Vetëvendosje ishte kundër