Nuk ka shtetas shqiptarë të lënduar në Izrael pas sulmeve të Hamasit, MEPJ nxjerr udhëzimet për ndihmë

Sipas Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme, nuk ka asnjë shtetas të lënduar nga ngjarjet e fundit tronditëse në Izrael, ku grupimi i militantëve të Hamasit ka sulmuar jugun e Izraelit dhe i ka shpallur luftë shtetit hebre. Në bazë të njoftimit nga MEPJ, situata po monitorohet imtësisht dhe për këto që ka nevojë … Vazhdoni me leximin e Nuk ka shtetas shqiptarë të lënduar në Izrael pas sulmeve të Hamasit, MEPJ nxjerr udhëzimet për ndihmë