“Nuk duhet t’i merrja paratë nga ish-agjenti shqiptar”, sa vite burg rrezikon McGonigal dhe pse i fshehu udhëtimet në Shqipëri

Charles McGonigal, një ish-zyrtar i lartë në FBI, u deklarua fajtor për fshehjen e kontakteve të tij me zyrtarë të huaj dhe qindra mijëra dollarëve, që ai pranoi nga një ish-punonjës i një shërbimit shqiptar të inteligjencës. Konkretisht ai u akuzua nga prokurorët për fshehjen e 225 mijë dollarëve, që ai kishte marrë nga një … Vazhdoni me leximin e “Nuk duhet t’i merrja paratë nga ish-agjenti shqiptar”, sa vite burg rrezikon McGonigal dhe pse i fshehu udhëtimet në Shqipëri