Sport

Një xhiro rreth Miami-t


Formula 1 këtë javë ka zyrtarizuar garën më të re të Formula 1.

Ajo do të jetë në Florida, Miami dhe për herë të parë do të mbahet në vitin 2022.

Do të jetë pista e 12-të e SHBA-ve në histori që ofron një garë të Formula 1, kurse do të jetë e dyta në kalendarin aktual bashk me atë të Austin-it.

Është e ndërtuar rreth stadiumit Hard Rock në atë çfarë do të jetë një ndër pistat më të shpejta rrugore.

 

Sot Formula 1 ka publikuar një video virtuale të një xhiroje rreth Miami-t.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore