Një kontingjent i FSK dislokohet në Britaninë e Madhe

Një kontingjent i ushtarakëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës është dislokuar në Britaninë e Madhe për të mbështetur operacionin INTERFLEX, operacion ky ushtarak shumëkombësh i udhëhequr nga Britania për të trajnuar dhe mbështetur Forcat e Armatosura të Ukrainës. Dislokimin në fjalë e ka njoftuar Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë. Sipas Ambasadës, Ministria … Vazhdoni me leximin e Një kontingjent i FSK dislokohet në Britaninë e Madhe