Nga apartamentet te llogaria bankare e fëmijëve, çfarë po i sekuestrohet Ervis Martinajt?

Prokuroria e Posaçme (SPAK) ka nisur sekuestrimin e pasurive të të shumë kërkuarit Ervis Martinajt. Bëhet fjalë për 34 të tilla, që ishin në zotërim të tij ose familjarëve të tij dhe se kanë ardhur nga aktivitetet kriminale. Lista e pasurive të sekuestruara: Aksionet e KING KASINO ku aksioner është 100% Ervis Martinaj. 50 % … Vazhdoni me leximin e Nga apartamentet te llogaria bankare e fëmijëve, çfarë po i sekuestrohet Ervis Martinajt?