“Nëse nuk rriten pagat, punëtorët teknikë largohen nga spitalet” – Azemi me kërkesa për Vitinë

Kryetari i Sindikatës së Sektorit Privat të Kosovës, Jusuf Azemi, të martën do të takohet me ministrin e Shëndetësisë Arben Vitia, nga i cili do të kërkoj rritje të pagës për punëtorët teknikë dhe ata të sigurimit që punojnë në institucionet shëndetësore. Azemi në një bisedë për Albanian Post pohon se kompani të ndryshme kanë … Vazhdoni me leximin e “Nëse nuk rriten pagat, punëtorët teknikë largohen nga spitalet” – Azemi me kërkesa për Vitinë