Nenet kryesore të draft-statutit “modern” të Asociacionit

Të shtunën, për herë të parë, u publikua një draft-statut i Asociacionit të Komunave me Shumicë Serbe, për të cilin u tha se është ai që Kosova e ka pranuar. Draft-statuti që emisarët evropiano-amerikanë ia sollën kryeministrit Albin Kurti në zyrë më 21 tetor. Ky draft, përmban 45 nene dhe ndahet në shtatë kapituj. Tek … Vazhdoni me leximin e Nenet kryesore të draft-statutit “modern” të Asociacionit