• Në Arkivin Shtetëror të Kosovës s’ka asnjë dokument për UÇK-në – Prandaj, për cilat arkiva po flasin Kurti e Bislimi?...

    Derisa Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, dhe zëvendëskryeministri i parë i tij, Besnik Bislimi, janë pajtuar me Serbinë që të hapin arkivat, nga Agjencia e Arkivave të Kosovës thonë se s’kanë asnjë dokument për UÇK-në. Në raftet e arkivues ekziston një fond prej 64 pakove, por ato i përkasin ish Trupës Mbrojtëse të Kosovës, jo […]...

Të fundit nga Politikë