Në 2021 u tha se ndërhyrjet fillojnë “javën tjetër” – Mashtrimi i Kurtit dhe Çekut për Kompleksin Memorial “Adem Jashari”

Me 22 dhjetor 2021, afërsisht tri vjet më parë, Albin Kurti si kryeministër e Hajrullah Çeku si ministër i Kulturës ngritën dorën lartë në një komision të formuar enkas, për të aprovuar ndërhyrjet rinovuese në kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz. Me akuza për paraprakët se si e lanë këtë institucion të heroizmit të pashembullt … Vazhdoni me leximin e Në 2021 u tha se ndërhyrjet fillojnë “javën tjetër” – Mashtrimi i Kurtit dhe Çekut për Kompleksin Memorial “Adem Jashari”