“Ndëshkimi i mediave online” – çfarë po provon të bëjë qeveria me projektligjin e ri

Me Projektligjin e ri për Komisionin e Pavarur për Media, Qeveria e Kosovës, në mënyrë indirekte përmes KPM-së do t’i kontrollojë, t’i monitorojë dhe në rast nevoje edhe t’i ndëshkojë mediat online që ofrojnë përmbajtje të videove. Në Kosovë KPM deri më tani ka rregulluar televizionet, radiot dhe operatorët kabllor ndërkaq mediat e shkruara/online janë … Vazhdoni me leximin e “Ndëshkimi i mediave online” – çfarë po provon të bëjë qeveria me projektligjin e ri