Nagorno-Karabakh: Konflikti ende i pazgjidhur

Më 31 gusht, nën ndërmjetësimin e Presidentit të Këshillit Evropian Charles Michel, u zhvillua takimi i katërt trepalësh midis kryeministrit armen Nikol Pashinyan dhe presidentit të Azerbajxhanit Ilham Aliyev. Në këtë takim, sipas vetë Michel, është folur për hartimin e një traktati paqeje për të rregulluar marrëdhëniet ndërshtetërore midis Armenisë dhe Azerbajxhanit. Brenda muajit ministrat … Vazhdoni me leximin e Nagorno-Karabakh: Konflikti ende i pazgjidhur