Ministrja nga Bota e Çudirave

Në një ditë të nxehtë fundvere, tre burra veshur me kostume të lira po qëndronin rresht e pranë njëri tjetrit afër një makine të zezë. Detyrimin e të qëndruarit pa lëvizur e shkaktonte zëri i një gruaje. Ishte i ashpër dhe me ton, njëjtë si gishti që u drejtohej e fytyra që ju fliste. Gruaja … Vazhdoni me leximin e Ministrja nga Bota e Çudirave