Messi nuk u paraqit asnjë minutë, tifozëve në Hong Kong u rimbursohen 7 milionë euro

Dëmtimi që pengoi Lionel Messi-n për të marrë pjesë në një ndeshje miqësore ndërmjet Inter Miami dhe një ekipi të Hong Kongut, të planifikuar për të dielën e kaluar, i kushtoi organizatorëve të ngjarjes rreth 7 milionë euro pasi ata kanë zgjedhur të rimbursojnë tifozët. Siç raporton “Bloomberg”, zgjedhja e “Tatler Asia” vjen pas polemikave … Vazhdoni me leximin e Messi nuk u paraqit asnjë minutë, tifozëve në Hong Kong u rimbursohen 7 milionë euro