Menendez dhe Roth letër Borrellit e Blinkenit: Ata që mbrojnë shtetin ligjor dhe demokracinë nuk duhet të qortohen

Politikanë dhe ekspertë të politikës së jashtme nga disa shtete perëndimore i janë drejtuar me një letër të përbashkët Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian, Josep Borrell, Sekretarit amerikan të Shtetit, Antony Blinken dhe ministrit të Punëve të Jashtme të Britanisë së Madhe, James Cleverly, lidhur me situatën politike dhe të sigurisë në pjesën veriore … Vazhdoni me leximin e Menendez dhe Roth letër Borrellit e Blinkenit: Ata që mbrojnë shtetin ligjor dhe demokracinë nuk duhet të qortohen