Mashtrimi brutal i Kryenumëratores së Kosovës

Një muaj i rregullt pune për një polic është 40 orë në javë (160 në muaj) dhe për këtë angazhim paguhet 525 euro. Kjo është rroga bazë për të gjithë Policët e Kosovës, edhe për ata të njësiteve elitë. Albin Kurti, në një konferencë të çuditshme për media, i pyetur për pakënaqësitë e Njësiteve Speciale … Vazhdoni me leximin e Mashtrimi brutal i Kryenumëratores së Kosovës