Marrëdhëniet diplomatike, një nga pikat kritike të “marrëveshjes pa njohje eksplicite” – disa modele si zgjidhje

Kur Republika Federale e Gjermanisë dhe Republika Demokratike Gjermane arritën marrëveshje për njohje të ndërsjellë, por pa e formalizuar atë de jure, dy shtetet do të duhej të bënin edhe një rregullim unik të marrëdhënieve diplomatike. Pasi njohje formale s’kishte, s’do ishte e mundur të vendoseshin as Ambasadat respektive. Për të gjetur një model funksionimi … Vazhdoni me leximin e Marrëdhëniet diplomatike, një nga pikat kritike të “marrëveshjes pa njohje eksplicite” – disa modele si zgjidhje