Leja për betimin si kryebashkiak, zbardhet kërkesa e Fredi Belerit për Gjykatën Kushtetuese

Kryetari i zgjedhur i Bashkisë së Himarës, Fredi Beleri, i është drejtuar me një kërkesë Gjykatës Kushtetuese duke kërkuar përshpejtimin e vendimit nga ana e kësaj gjykate në lidhje me betimin e tij. “Ju drejtohem Ju që jeni gardianët e Kushtetutës, që të dëgjoni lutjen time dhe të banorëve të Himarës për caktimin e një … Vazhdoni me leximin e Leja për betimin si kryebashkiak, zbardhet kërkesa e Fredi Belerit për Gjykatën Kushtetuese