Legjenda e futbollit, Pele vendoset në kujdesin paliativ

Legjenda e futbollit brazilian Pele “është transferuar në kujdesin paliativ” në spital dhe “nuk po i përgjigjet më kimioterapisë” në luftën e tij kundër kancerit të zorrëve. Raportet në Brazil thanë se 82-vjeçari, i cili shkoi në spital javën e kaluar, po merr masa për të lehtësuar dhimbjen. Ai u shtrua në spitalin “Albert Einstein” … Vazhdoni me leximin e Legjenda e futbollit, Pele vendoset në kujdesin paliativ