• Lea Ypi në Prishtinë, për filozofinë dhe librin

    “Të lirë: të rritesh në fund të historisë”, është vepra e filozofes Lea Ypi, e cila prej senzacionalitetit ndërkombëtar, erdhi edhe në Prishtinë në “Librarinë Dukagjini”. Ypi, në dëlirësinë letrare, bosht qendror të saj, ka “Lirinë”. Autorja dhe filozofja Lea Ypi, me veprën e saj të fundit, ndonëse për nga profesioni është filozofe akademike, ajo […]...

Të fundit nga Politikë