Largohet regjimi i stikersave, Kosova dhe Serbia ia njohin targat njëra tjetrës

Më 4 janar, Qeveria e Kosovës, vendosi për heqjen e letrave ngjitëse mbi targat e Serbisë, gjatë qarkullimit të tyre në territorin e Kosovës. Po ashtu edhe automjetet me targa RKS, që nga 1 janari, qarkullojnë pa letra ngjitëse në territorin e Serbisë, me vendimin e qeverisë së saj. Para hyrjes në fuqi të vendimit, … Vazhdoni me leximin e Largohet regjimi i stikersave, Kosova dhe Serbia ia njohin targat njëra tjetrës