• Kurti arsyetohet për rritjen e çmimeve: Jemi të varur nga jashtë, Kosova importon shumë

    “Besoj që në njërën anë ka të bëjë me energjinë, në anën tjetër ka të bëjë me faktin që Kosova si një vend i cili importon shumë, është tepër i brishtë karshi fluturimeve në tregjet e jashtme”. Kështu e ka arsyetuar rritjen e çmimit të bukës dhe produkteve tjera ushqimore kryeministri i Kosovës, Albin Kurti. […]

Të fundit nga Politikë