Kosova dhe Serbia ta rrisin vullnetin e tyre për të zbatuar Marrëveshjet, thotë Borrell

Shefi i Diplomacisë së Bashkimit Evropian, Josep Borrell, në një prononcim të shkurtër për media në prag takimit të Ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve anëtare të NATO-s, ka kërkuar nga Kosova dhe Serbia që ta rrisin vullnetin e tyre për të zbatuar Marrëveshjet e dalura nga dialogu në atë mënyrë për të vazhduar … Vazhdoni me leximin e Kosova dhe Serbia ta rrisin vullnetin e tyre për të zbatuar Marrëveshjet, thotë Borrell