KFOR, EULEX dhe ambasadorët evropianë bisedojnë për dialogun dhe sigurinë në Kosovë

Komandanti i misionit të NATO-s në Kosovë (KFOR), Ozkan Ulutas, ka takuar këtë të mërkure ambasadorin e Bashkimit Evropian, Tomas Szunyog, ata të shteteve anëtare të BE-së, si dhe shefin e misionit të EULEX-it në Kosovë, Giovanni Pietro Barbano, me të cilët ka diskutuar për dialogun Kosovë-Serbi, si dhe stabilitetin rajonal. Lajmi është bërë i … Vazhdoni me leximin e KFOR, EULEX dhe ambasadorët evropianë bisedojnë për dialogun dhe sigurinë në Kosovë