Këshilli i Integrimit/ Gonzato: Nevojë urgjente për zgjedhjen e Avokatit të Popullit dhe Komisionerit për Diskriminimin

Këshilli Kombëtar për Integrimin Evropian (KKIE) po zhvillon një takim për përmbushjen e rekomandimeve të Raportit të Komisionit Evropian për vitin 2023. Kjo, për angazhimet e ndërmarra në kuadër të Udhërrëfyesit për Shtetin e së drejtës. Silvio Gonzato, ambasadori i BE-së, ka theksuar mbështetjen për sundimin e ligjit dhe Reformës në Drejtësi. Ai ka thënë … Vazhdoni me leximin e Këshilli i Integrimit/ Gonzato: Nevojë urgjente për zgjedhjen e Avokatit të Popullit dhe Komisionerit për Diskriminimin